Heartstopper Bok 2

Pris:
149 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
9789188897954
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Charlie och Nick är bästa vänner och går på samma brittiska pojkskola. Nick vet att Charlie är gay, fast Charlie är säker på att Nick inte är det. Men kärlekens vägar är outgrundliga och Nick börjar snart upptäcka alla möjliga saker om sin vänner, sin familj... och sig själv.
Heartstopper berättar om den första stora, förvirrande och allt uppslukande kärleken, men handlar också om att stå för vem man är och att lära sig acceptera sig själv. Serien publicerades först digitalt på nätet. Då författaren och illustratören Alice Oseman bestämde sig för att hennes webcomic också skulle ges ut som bok, tog det bara två timmar att få den finansierad via Kickstarter. Några år senare har hennes självpublicerade serie blivit en internationell försäljningssuccé som har översatts till närmare 30 språk.
Alice Oseman är född 1994 i Kent i England och är författare och illustratör på heltid. Förutom att skriva och illustrera de än så länge fyra Heartstopper-böckerna, så har Alice skrivit flera skönlitterära böcker för unga och manuset till tv-serien Heartstopper som visas på Netflix.
Format: 153 x 234 mm, häftad, 320 s. Översättning: My Bergström.