Linda och Valentin: Shingouzlooz Inc.

Pris:
179 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
9789188897312
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Ett rutinuppdrag på en fjärran planet dit Linda och Valentin rest för att arrestera börsandroiden Zi-Pone för grova ekonomiska brott, tar en oväntad vändning då shingouzerna dyker upp, med en rasande monsieur Albert hack i häl. Tyvärr går Alberts ilska ut över Zi-Pone, som tappar huvudet på kuppen.
Shingouzerna förklarar för Linda och Valentin hur de har startat företaget Shingouzlooz Inc. i syfte att utforska den skattefria delen av rymden. Resultatet har gått över förväntan, men i ett pokerparti med världsslukaren Sha-Oo har de förlorat bolaget till honom, något som sätter själva jordens framtida existens i fara. Det är orsaken till att Galaxity och monsieur Albert är ute efter deras skinn.
För att rädda jorden och samtidigt förhindra en intergalaktisk finanskris, måste Valentin återfinna Zi-Pones borttappade huvud och samtidigt fånga ett exemplar av universums mest värdefulla fisk, den blå kvantonen. Under tiden kommer Linda och monsieur Albert att besöka Sha-Oo för att försöka köpa tillbaka Shingouzlooz Inc. från honom. Men världsslukaren har sina egna dolda motiv för att gå med på att träffa dem. Sha-Oo är en av Lindas stora beundrare och tycker att hon är den skönaste – och kanske också den mest lukrativa – varelsen i hela universum.
Format: 220 x 290 mm, inbunden, 56 s. Översättning: Björn Wahlberg.