Gaston: Den kompletta samlingen 3

Pris:
329 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
9789188897091
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Gastons nyuppfunna musikinstrument Gastofonen, vars mäktiga vibrationer raserar allt som finns i närheten, hans synnerligen kreativa matlagning (som helst sker på arbetetstid) och hans uråldriga, avgasbolmande Fiat 509 är några av ingredienserna i den tredje samlingen om kontorets olycksfågel nummer ett. I redaktör Mossberg får Gaston också en ny chef att driva till vansinne, inte minst då han saboterar en lång rad nya försök att få direktör Gyllenhammer att underteckna kontrakten.
Denna samlingsutgåva i sex delar innehåller samtliga Gaston-serier i kronologisk ordning, med ny färgläggning och textning och i nyöversättning av Björn Wahlberg. I varje volym ingår också ett fylligt extramaterial som berättar bakgrundshistorien om Gaston och hans värld.
Den belgiske serieskaparen André Franquin (1924-1997) var en av seriehistoriens främste tecknare och humorister. Han slog igenom som tecknare på serien Spirou i början på 1950-talet och skapade några år senare sin egen serie om Gaston, vars uppfinningar och allmänna lättja driver alla i hans närhet till vansinne.
Format: 240 x 320 mm, halvklotband, 176 s. Översättning: Björn Wahlberg.