Stockholms Seriefestival, mässrabatt & nya böcker

Nu i helgen är det nypremiär för Stockholms Internationella Seriefestival på Kulturhuset. Bland de utländska gästerna återfinns teamet bakom sf-serien Orbital, manusförfattaren Sylvain Runberg och tecknaren Serge Pellé, som signerar i vår monter kl 14–16 på lördag och söndag. I dag släpper vi också den fjärde delen av vår samlingsutgåva av Orbital, som alltså kommer att finnas att köpa i helgen.
Festivalen är öppen lördag och söndag 11–17 och det är fri entré. Cobolt/Kartagos monter hittar ni i Studion på plan 1. Vi har signeringar i montern från kl 13 på lördag och från kl 12 på söndag. Fullständig information om programpunkter, gäster och utställare finns att läsa HÄR.

Den som inte har möjlighet att besöka festivalen och köpa böcker till mässpriser kan i stället passa på att handla med mässrabatt i våra webshoppar. Från fredag morgon fram till midnatt på söndag (20–22/5) ger vi 10% rabatt på alla böcker, inklusive årets nyheter och redan prissänkta titlar. 
Fraktfritt vid beställningar från 300 kr. På orderbelopp under 300 kr tillkommer 50 kr i fraktavgift. OBS! Ange koden SIS22 i kassan för att få rabatten, samma kod och köpvillkor gäller för både Kartagos och Cobolts webshop.

Nedan en del av vårens nyheter från båda förlagen.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln