Nya böcker och signeringar i Stockholm och Göteborg

Vi börjar med att tipsa om två evenemang som äger rum nästa vecka. I SF-bokhandeln i Stockholm anordnas en Tintin-afton på onsdag 20 oktober från kl 17:00–18:45. Medverkar gör översättaren, författaren m.m. Björn Wahlberg och skådespelaren Lars Edström, som gjorde professor Kalkyls röst på de svenska Tintinskivorna. Först blir det ett samtal kring nyligen utgivna Professor Kalkyls konversationslexikon och annat Tintinrelaterat och därefter signering. Mer info på facebook.


Dagen därpå, torsdagen den 21 oktober från kl 17:00, signerar Joakim Lindengrenoch David Nessle hos SF-bokhandeln i Göteborg. Samma dag släpps Nessles nya bok Herr Nymans detektivbragd, en historisk deckare som utspelar sig i Stockholm och under en ishavsexpedition år 1908. En fartfylld och underhållande historia, skriven på ett tidstypiskt språk med inslag av både humor och pastisch. Vänner av Nessles Muralgranskaren kommer inte att bli besvikna.

Joakim Lindengren är aktuell med det tredje seriealbumet om privatdeckaren Ugly Mareowl, Bortom all ära och Redbergsplatsen. Här lämnar Ugly storstaden för lite semester i jämtländska Strömsund, där han åtar sig att gå till botten med ryktena om en pågående rymdinvasion.

Nu är vår Gastonutgivning framme vid samling nr 5 och åren 1971–74 där både teckningar och den dråpliga humorn är av allra bästa märke. Extramaterialet handlar bl.a. om Franquins arbete med Bravo the Brothers och Raffel med Zafir, som blev hans sista Spiroualbum.

Nyligen släppte vi en samlingsvolym med de fem första albumen med kattdetektiven Blacksad, och nu har den första delen av det nya äventyret När allt faller kommit. Intrigen är lika tät och makten lika korrupt som i tidigare delar och teckningarna fortsatt lika suveräna. En serie med välförtjänt kultstatus och väl värd att upptäcka för den som missat Blacksad tidigare.

Fri frakt gäller på beställningar över 300 kr, på mindre order tillkommer 45 kr i fraktavgift. Lägsta orderbelopp är 100 kr. Snabb leverans för avhämtning på ditt närmaste utlämningsställe. Med reservation för slutförsäljning. 
 
Numera har vi en separat WEBSHOP med böcker från Kartago Förlag. Där gäller samma villkor som i Cobolt-shoppen. Av praktiska skäl går det inte att kombinera böcker från Cobolt och Kartago i samma order, utan de måste beställas från respektive shop.
 
Trevlig läsning!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln