Seriefestival, webshopkampanj & nya böcker!

I helgen är det dags för Stockholms Internationella Seriefestival, som också i år är helt digital. All information om gäster, helgens programpunkter mm går att hitta HÄR.

Även om vi inte kan delta som utställare på årets festival, så kommer vi som vanligt att erbjuda mässrabatt i Cobolts WEBSHOP. Från fredag morgon fram till midnatt på söndag (28–30/5) ger vi 10% rabatt på alla böcker, inklusive årets nyheter och redan nedsatta titlar. Fraktfritt gäller vid beställningar på 300 kr och uppåt. På orderbelopp under 300 tillkommer 45 kr i fraktavgift. OBS! Ange koden SIS21 i kassan för att få rabatten.
 
Nytt är att vi nu har fått i gång en separat WEBSHOP med böcker från Kartago Förlag. Missa inte att ta en titt på det stora sortiment som finns där. För Kartagoshoppen gäller samma festivalrabatt och fraktvillkor som i Coboltshoppen, och också här ska koden SIS21 anges i kassan för att aktivera rabatten. Av praktiska skäl går det inte att kombinera böcker från Cobolt och Kartago i samma order, utan de måste beställas från respektive shop.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln