Nyheter på väg

I början av mars släpps de första av årets nyheter. Först ut är den fjärde och sista delen av Thorgals värld: Kriss från Valnor, som innehåller albumen Tidens berg och Rättvisans herre. Samma vecka utkommer Champignac: Patient A där vi får möta greven, hans fästmö Blair och deras kodknäckarkollega Black på hemligt uppdrag i Berlin 1941. 
 
Senare i månaden är det dags för flera Tintin-nyheter. Då släpper vi nya utgåvor i hårdpärm av de två sista albumen, Tintin hos gerillan och Tintin och Alfakonsten, samt den första svenska utgåvan av den svartvita originalversionen av Krabban med guldklorna. Det är i detta äventyr som Tintin ombord på fartyget Karaboudjan för första gången möter den koleriske, whiskytörstande och vid denna tid notoriskt opålitlige kapten Haddock.
 
Innan månaden är över utkommer också två efterlängtade fortsättningsvolymer: Orbital del 3 och BUG Bok 2. Mer om dessa titlar och vårens övriga nyheter finns att läsa under ”Kommande titlar” i Cobolts WEBSHOP.

loading...

Snart slutsålda titlar
Av nedanstående titlar finns det som mest 50 ex kvar i lager, och i flera fall endast 5–10 st, så hög tid att beställa för den som är intresserad. Fri frakt på beställningar över 300 kr, på mindre order tillkommer 45 kr i fraktavgift. Lägsta orderbelopp är 100 kr. Omgående leverans så långt lagret räcker.
 
Angel Wings 1: Burma Banshees
Angel Wings 2: Black Widow 
Hergés äventyr
Spirou: Leopardkvinnan
Resande med vinden: Den samlade utgåvan
Illustrerade Klassiker 2: Historiska äventyr

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln