Dags för bokrea!

På tisdag den 25/2 kl 07.00 drar årets stora bokrea i gång! Cobolts reaböcker går att hitta i specialiserade seriebutiker, hos SF-Bokhandeln i Stockholm, Göteborg och Malmö, i vår egen webbshop och på Bokus (dock ej hos Adlibris, de har andra regler). I år finns också ett mindre antal reatitlar från Cobolt och Kartago till försäljning i Akademibokhandelns och Ugglans butiker. 
 
Några av böckerna vi rear för första gången i år är Kapten Stofil, Angel Wings del 1–3, Grattis, Gaston!, Orbital 1–2, Love in Vain och MAD 2: Sergio Aragonés. I webshoppen finns många flera titlar till reapriser.
 
Beställ för över 500 kr och ange koden BOKREA i kassan så får du 10% rabatt på hela köpet (rabatten gäller samtliga titlar, också de som inte är på rea). Kampanjpriserna gäller fram till 31/3 med reservation för slutförsäljning. Räkna med att leveranstiden kan bli lite längre än vanligt då rean startar.

Kalle och Hobbe 
Nu inleder Cobolt återutgivningen av Kalle och Hobbe med denna nyöversatta utgåva av den allra första samlingen från 1987. Bill Wattersons serie om busfröet Kalle och hans tygtiger Hobbe är en av alla tiders mest populära. En verklig humorklassiker! 
 
Angel Wings 5: Black sands
Andra delen av tre med handlingen förlagd till Stillahavskrigets slutskede 1945. Angela får ett nytt uppdrag som spaningspilot förlagd till ön Iwo Jima som just har erövrats av den amerikanska marinkåren.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln