Bokmässa och nya böcker!

Torsdag 25/9 till söndag 29/9 är det åter dags för bokmässan i Göteborg. Nytt för i år är att vi byter monterplats. Cobolt och Kartago Förlag hittar ni numera i monter A01:42, nära Seriescenen och SF-Bokhandeln. Vi hoppas på att få möta många av er där!
Flera av våra tecknare är på plats för signeringar och scenframträdanden, utförlig info finns på vår Facebooksida och på Instagram. 

Har du inte möjlighet att besöka bokmässan såkan du istället passa på och handla med mässrabatt i vår WEBSHOP (gäller Cobolts böcker). Från och med nu fram till midnatt på söndag lämnar vi 10% rabatt på hela sortimentet. OBS! Ange koden BOKMÄSSA i kassan för att få rabatten.
Boksläppen har varit många på sista tiden, så ta gärna en titt på nyhetssidan i webbutiken. Denna vecka utkommer andra delen av ”Hoppets tid”, Émile Bravos stora serieberättelse om Spirous och Nickes upplevelser under andra världskriget. Finns nu i shoppen, liksom den avslutande delen av Emil Maxéns underhållande skröna om Stor-Jobal från Krokjala – ”Ragnagöken”. Direkt till bokmässan kommer vi att få del 3 av den kompletta utgåvan av Gaston. Förhoppningsvis har den hunnit fram till fredag eftermiddag! I butik har denna bok utgivningsdag 10 oktober.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln