Nyheter i MAJ!

Snart kommer nästa Gaston-bok!
En bit in på 1960-talet har Gaston-serien börjat anta sin klassiska form. Flera viktiga bifigurer har nu gjort entré och Gastons egen personlighet har utvecklats betydligt sedan starten. Kontorets oförbätterliga sömntuta och olycksfågel uppvisar nu en häpnadsväckande energi och kreativitet – bara det inte handlar om arbete!
Den 20 maj släpps andra delen av sex i vår påkostade samlingsutgåva av Gaston med samtliga serier i kronologisk ordning och mängder av extramaterial. 

Ett nytt Spiroualbum!
I en rad korta historier leker det ordinarie Spirou-teamet Yoann och Vehlmann med det klassiska serieuniversum som sedan starten 1938 har utvecklats kring tidningen och serien Spirou. Bland mycket annat får vi följa med när Spirou bekämpar brott som sitt alias Superpiccolon! Utkommer 9 maj.

En odödlig serieklassiker!
Samlingsutgåva med Flickan i akterhytten, Fångskeppet, Slavfortet i Juda, Ormens timme och Ebenholts i lasten
De fem albumen med den upproriska adelsflickan Isa i berättelsens centrum väckte internationell sensation då de först gavs ut åren 1979–1984. Bourgeons realistiska teckningar och de osminkade skildringarna av både brutalitet och sinnlighet blev stilbildande för det som skulle komma att kallas »serier för vuxna«. 
Den inledande albumsviten i François Bourgeons mästerverk utges här komplett i en volym. Utgivningen fortsätter i höst med den fristående fortsättningen Flickan från Kajmanträdet. Utkommer 30 maj.

Månen tur och retur!
Jubileumsutgåvan av Månen tur och retur del 1 och 2 samlade i en volym utges med anledning av 50-årsjubileet av människans första steg på månen den 20 juli 1969. Dubbeläventyret Månen tur och retur publicerades första gången som album 1953 och 1954, det vill säga femton år före Apollo 11 (1969) och till och med före den första satelliten, Sputnik (1957). Eftersom detta är en Kartagotitel kommer den ej att säljas i Cobolts webbshop, men den 27 majsläpps albumet i bokhandeln, i seriebutiker och på nätet.

Blueberry 8
Med äventyren Arizona Love, Mister Blueberry, Skuggor över Tombstone och Geronimo.
I den näst sista delen av samlingsutgåvan av Blueberry ingår tre album som inte tidigare har funnits i svensk översättning. En högtidsstund utlovas för alla fans av serien. UTE NU!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln