COBOLT tar över Kartago förlag

I går släpptes nyheten att Cobolt förvärvar Kartago Förlag från Bonnierförlagen. Vi är både glada och stolta över denna möjlighet att bredda vår utgivning med Kartagos många utmärkta serietecknare, illustratörer och författare. Här finns namn som Joakim Pirinen, Sara Bergmark Elfgren, Martin Kellerman, Moa Romanova, Lina Neidestam, Jan Stenmark, Gunnar Lundkvist, Nina Hemmingsson, Jan Lööf, Louise Winblad, Anneli Furmark, Sara Olausson, Pelle Forshed, Ester Eriksson, bland många andra.

Vi är också glada över att Kartagos grundare och tidigare förläggare Rolf Classon återkommer som förläggare för Kartagos utgivning. Till Kartagoredaktionen kommer också att rekryteras en ny medarbetare, som tillsammans med Rolf kommer att ansvara för ett nyöppnat kontor i Malmö. Vi går ett spännande år till mötes!

Etiketter: kartago förlag

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln