SOMMARKAMPANJ I WEBSHOPEN!

Från idag och fram till söndagen den 5/8 sänker vi priset på mängder av titlar i vår katalog. Alla extrapriser hittar du i vår shop. 

Beställ för minst 300 kr så ger vi dessutom 10% rabatt på hela beställningen! Rabatten gäller för hela sortimentet inklusive prissänkta böcker och nyheter. Som alltid fraktfritt vid beställningar över 500 kr. OBS! Ange koden SOMMAR i kassan för att få rabatten.

Några av våra senaste nyheter:

Andra delen av Frankas samlade äventyr innehåller albumen Gangsterfilm och Mysteriet Atlantis, båda nu för första gången på svenska. Spännande, kul och detaljrikt tecknad serieunderhållning i klara linjen-stil, med den smarta privatdetektiven Franka i huvudrollen.

Det första extraordinära Linda och Valentin-äventyret av tecknaren Manu Larcenet bjuder på satir och rymdäventyr i en skön blandning, med många oväntade vändningar i handlingen. ”…Jakolassens rustning landar någonstans mittemellan parodi och hyllning i ett väl fungerande humoristiskt äventyr” tyckte BTJ:s lektör Henrik Halvarson.

I det nya dubbelalbumet med den hyllade sf-serien Orbital, sänds agenterna Caleb och Mezoke på ett uppdrag till jorden. En fredsceremoni mellan människor och sandjarrer ska hållas i Kuala Lumpur då en rad oförklarliga dödsfall får oron att sprida sig i jättestaden. 
Ett mörkt sf-äventyr på teman som ekokatastrof och främlingsfientlighet, suveränt tecknat och färglagt av Serge Pellé, i en stil som för tankarna till Enki Bilal.

Med de fyra äventyren Fredlös, Angel Face, Knäckta näsan och Den långa marschen. 
En av de mest spännande episoderna i berättelsen om Mike ”Blueberry” Donovan inleds då han sitter i militärfängelse, oskyldigt dömd för stölden av sydstaternas försvunna krigskassa. Under en fångtransport lyckas Blueberry fly, bara för att bli indragen i en infernalisk mordkomplott mot president Grant. ”En stimulerande läsupplevelse av yppersta klass” enligt BTJ:s lektör Ingvar Engvén.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln